Ziekenhuis vervoer

Taxi Walgreen maakt ziekenvervoer persoonlijk!

Betrouwbaar, comfortabel en veilig.
Mensen die voor chemotherapie of nierdialysebehandeling voor langere perioden op taxivervoer zijn aangewezen, hebben maar een paar vragen: “Kunnen wij op tijd gebracht en gehaald worden?” “Kunnen onze begeleiders zonder meerkosten meerijden?” “Zijn wij de enige passagiers of ….?”
Het antwoord van Pascalle Walgreen en Carola Wijnnobel, eigenaren én enige chauffeurs van Taxi Walgreen, is even kort als duidelijk: “Ja, wij rijden stipt op tijd.” Klanten hoeven niet op ons te wachten, wij wachten op onze klanten. Tenminste vijf minuten voor het einde van de behandeling staan onze wagens voor hen klaar. Familie of andere begeleiding mag bij ons altijd zonder meerkosten meerijden. Voor mensen die chemotherapie of bestraling in het ziekenhuis krijgen, moet vervoer persoonlijk en vertrouwd zijn. Dat is volgens Walgreen en Wijnnobel de gewoonste zaak van de wereld. Mensen die naar het ziekenhuis gaan zitten niet te wachten op vreemde klanten in de taxi. Ze bereiden zich voor of willen na de behandeling even alleen zijn, is de ervaring van Walgreen als chauffeur. “Soms willen ze voor of na de behandeling ook hun verhaal kwijt”, vult Wijnnobel aan. Daarom is het is fijn dat deze patiënten met een vaste chauffeur rijden bij taxi Walgreen.

Veel mensen realiseren zich onvoldoende dat ziektekostenverzekeraars de kosten voor patiënten die langdurig op taxivervoer zijn aangewezen vaak volledig vergoeden. Bovendien mogen ze zelf uitkiezen door welk bedrijf ze dit laten invoeren.

Wie meer wil weten over de unieke persoonlijke dienstverlening van Taxi Walgreen en de vergoedingen door de zorgverzekeraars, kan even bellen of een mailtje sturen.

Pascalle en Carola beantwoorden alle vragen graag.
Taxi Walgreen
Punter 16
2377 CX Oude Wetering
06 11 88 5555
info@taxiwalgreen.nl